Zoeken naar restaurant pakhuis haarlem

   
restaurant pakhuis haarlem
 
Het Pakhuis in Haarlem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Haarlem /. Het Pakhuis in Haarlem. Gravinnesteeg 9 2011 DG Haarlem Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 28. Menu van Het Pakhuis. bij de borrel.
Het Pakhuis Startpagina Facebook.
Wij hebben er zin in, vanavond nog een paar tafels beschikbaar, tweede kerstdag zo goed als vol mail of bel ons even wat er nog beschikbaar is Graag tot vanavond of dinsdag! Restaurant het Pakhuis Haarlem, gezellig uit eten met kerst?
Restaurant Het Pakhuis, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurant Het Pakhuis is gevestigd in de oude binnenstad van Haarlem in de Gravinnesteeg tussen het Spaarne en de Kleine Houtstraat. De focus ligt hier op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Vanaf 1190, wordt er een eenvoudige maar goede maaltijd geserveerd in een gezellig restaurant in een historisch pand in het stadshart van Haarlem.
Het Pakhuis in Haarlem Eet.nu.
Gelukkig hadden we iemand in ons midden die bekend is met leuke plekjes in Haarlem, zelf had ik Het Pakhuis namelijk nooit gevonden aangezien het redelijk verstopt in een steegje ligt. Hoewel het redelijk druk was konden we plaatsnemen aan een kleine rechthoekige tafel, zover ik kon zien was dit de enige overgebleven vrije tafel. Het was helaas een beetje passen en meten want deze tafels zijn zeker niet ideaal voor 5 personen. De inrichting maakt dat het geheel erg druk wordt, er staan teveel tafeltjes in de toch al redelijk kleine ruimte want een groot restaurant is het niet waardoor er heel weinig ruimte tussen de tafeltjes overblijft.
dinnersite banner.
HOME HET PAKHUIS.
Burrata met paddenstoelentapenade veg. Marrokaanse lamsstoof met couscous. Ossenhaasspies van het MRIJ rund. Notenkroketjes met auberginetaart. Zalm-komkommerspies met sesammayo. Wildburger van hert wild zwijn, met gorgonzola portobello. Sorbetijs met vers fruit. 2018 HET PAKHUIS. Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur.

Contacteer ons