Zoeken naar restaurant flamboyant haarlem

   
restaurant flamboyant haarlem
 
Indonesisch Restaurant Flamboyant in Haarlem Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Indonesisch Restaurant Flamboyant Haarlem. Kleine Houtstraat 3-ZW 2011DD Haarlem. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Vraag gratis website aan. Informatie over Indonesisch Restaurant Flamboyant in Haarlem. Bereiden en uitgeven van indonesische gerechten. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Meld u gratis aan. Kaartweergave Indonesisch Restaurant Flamboy.
Menukaart Restaurant Flamboyant.
Flamboyant 33 in de top 50 van De beste Indonesische restaurants van 2015. Gekruid kipgehakt in een krokant gebakken deegje geserveerd met gembersaus. In een gepaneerd pannenkoekje gewikkelde runderragout. Een groenten-tahu vulling in deeg gevouwen geserveerd met chilisaus. Saté van kip met een katjangsaus. Saté van lamsvlees met een ketjapsaus en lente-uitjes. Een combinatie van verschillende voorgerechten. Een salade met reepjes mango kip en paprika op een bedje van sla overgoten met een pindadressing.
Flamboyant Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. Is dit uw bedrijf? 59 van 267 Restaurants in Haarlem Aziatisch Indonesisch Geschikt voor vegetariërs. Kleine Houstraat 3 zw 2011 DD 2011 DD Haarlem Nederland. 31 23 542 1503. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.
Contact Restaurant Flamboyant.
Flamboyant 33 in de top 50 van De beste Indonesische restaurants van 2015. Wilt u meer informatie over het Flamboyant en/of heeft u nog vragen dan kunt u contact met ons opnemen op verschillende manieren. Kleine Houtstraat 3 zwart.
Flamboyant in Haarlem Menu openingstijden prijzen adres van restaurant.
Kleine Houtstraat 3 2011 DD Haarlem Nederland Kaart. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor 2017. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's van uw restaurant naar foto@iens.nl! Gemiddelde prijs per menu. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen exclusief drank. Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW. Meer informatie over restaurant Flamboyant.
Flamboyant in Haarlem Eet.nu.
Zo evalueer je gestaag tot iets dat vernieuwend en verfrissend is. Wij hopen u graag een keer te mogen ontvangen in ons restaurant in Haarlem. Wij zijn geopend 7 dagen per week vanaf 1730 uur. Hotels in de buurt Ambiance. Vermaak en kinderstoel aanwezig Betalen.
Restaurant Flamboyant Flamboyant zit al 20 jaar op deze plek in Haarlem en verzorgd sindsdien de heerlijke Indonesische gerechten.
Flamboyant 33 in de top 50 van De beste Indonesische restaurants van 2015. Welkom op de website van Restaurant Flamboyant. Elke dag opnieuw alles geven nooit zal de evolutie van de keuken stoppen. Elke dag opnieuw zijn wij bezig met het verder perfectioneren van wat we de dag ervoor hebben gepresenteerd. Zo evalueer je gestaag tot iets dat vernieuwend en verfrissend is. Wij hopen u graag een keer te mogen ontvangen in ons restaurant in Haarlem.

Contacteer ons