Resultaten voor lekker restaurant haarlem

   
lekker restaurant haarlem
 
Home.
Jopenkerk.
Brouwerij, Grand café, Restaurant. 023 533 4114. Snel naar: Agenda Menukaart Reserveren. Distilleerderij, Grand café, Restaurant. 023 557 1142. Snel naar: Agenda Menukaart Reserveren. 023 533 4114. Snel naar: Bieren Menukaart Zaalhuur. Copyright All Rights Reserved Development design: New Fountain.
Home Restaurant Babbels.
Restaurant Babbels is sinds 1993 gevestigd in de gezellige Lange Veerstraat in het centrum van Haarlem, die bekend staat om zijn goede en gezellige eet en drinkgelegenheden. Op loopafstand van parkeergarage De Kamp en parkeergarage de Appelaer is Restaurant Babbels zeer goed te bereiken.
Hotspots Haarlem de 19 allerleukste restaurants in Haarlem.
In de gezellige Lange Veerstraat openden de lui achter het Franse Café Colette een Franse bistro iets verderop een nieuwe pizzeria; Nolita. Een pizzeria werd het, in een stijlvol, Brooklyn-esk lees: ruig en hip op een goede manier restaurant met een bar waar je eventueel aan moet wachten voor je aan tafel kan, maar waar je net zo goed de hele avond aan kan blijven zitten. De pizza's' zijn meer dan lekker, maar we lopen zeker ook weg met het lieve, attente, snelle, correcte doch lollige personeel. Lange Veerstraat 17. Als hekkensluiter nog een Haarlemse nieuwe die op de planning staateen: duurzaam horecapaviljoen bovenop parkeergarage de Kamp met een buitengewoon fenomenaal uitzicht over Haarlem.
Restaurant de Molenplas Restaurant in Haarlem gelegen aan de Molenplas. Eten en Drinken in Haarlem. Locatie in Haarlem voor trouwerijen, feesten en partijen en bedrijfsfeesten.
Restaurant de Molenplas. Restaurant in Haarlem gelegen aan de Molenplas. Eten en Drinken in Haarlem. Locatie in Haarlem voor trouwerijen, feesten en partijen en bedrijfsfeesten. Restaurant de Molenplas biedt groepsarrangementen vanaf 6 personen. Ook voor groepsarrangementen kunt u terecht bij de Molenplas.
haarlem De Groene Meisjes.
Het is namelijk in februari alweer 2 jaar! geleden dat wij gingen eten bij restaurant Aangenaam in Haarlem. Misschien denk je nu: ja, en? Maar voor ons is dit best een bijzonder moment, want het was namelijk 1 van onze eerste restauraunt-reviews die we schreven voor De Groene Meisjes. Toch best een dingetje! En hoewel het alweer 2 jaar geleden is, weten we nog heel goed hoe lekker we die avond hebben gegeten.
Gezellige restaurants in Haarlem Eet.nu.
Waar heb je zin in? Gezellige restaurants in Haarlem. Alle Gezellige restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Genieten van het Pathé Filmdiner Haarlem Pathé.
Een avondje uit naar Pathé Haarlem wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner. Een heerlijk 3 gangen diner vanaf 2650, bij één van de deelnemende restaurants en aansluitend naar Pathé Haarlem om lekker ontspannen te genieten van een film. Rondom Pathé Haarlem liggen diverse restaurants en gezellige eetcafés waar je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijk diner. Met het Pathé Filmdiner heb je dus een perfect avondje uit! Hoe werkt het? Reserveer het Pathé Filmdiner bij één van de onderstaande restaurants via telefoon of e-mail. U dient zelf voor de voorstelling te reserveren. Dit kan in Pathé Haarlem of via de Pathé lijn 0900-1458 080, cent per minuut. Na betaling van het Pathé Filmdiner in het restaurant ontvangt u een Pathé Haarlem Filmdiner voucher waarmee u de gereserveerde filmtickets kunt betalen in Pathé Haarlem.
Loetje Overveen Aan de rand van de Kennemerduinen, op slechts vijf kilometer van de stranden van Bloemendaal en tien minuten vanaf het historische centrum van Haarlem, is Loetje gevestigd.
BEKIJK ONZE MENUKAART. Aan de rand van de Kennemerduinen, op slechts vijf kilometer van de stranden van Bloemendaal en tien minuten vanaf het historische centrum van Haarlem, is Loetje gevestigd. Ideaal gelegen, in de bocht aan de Bloemendaalseweg, op een doorgaande auto en fietsroute. Boven het restaurant bevindt zich op de 1e en 2e etage ons hotel, met tien modern ingerichte kamers. Uitermate geschikt voor een verblijf in de mooie omgeving van Kennemerland of een dagje lekker uitwaaien op de stranden in de buurt.
Michelin Restaurants Haarlem: Gids van de beste restaurants van Haarlem.
Restaurants Michelin Haarlem. Alle Michelin restaurants in Haarlem: sterrenrestaurants in Haarlem en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Haarlem. Alles van ViaMichelin: Haarlem.

Contacteer ons