Resultaten voor wereld restaurant haarlem

   
wereld restaurant haarlem
 
Wereldkeuken Haarlem een multicultureel restaurant met een informeel karakter.
De Wereldkeuken heeft een nieuwe start gemaakt als wekelijks restaurant in de Pletterij in Haarlem. Hier kunt u iedere donderdag genieten van een heerlijke gerechten, gekookt door Nieuwe Haarlemmers. Zij koken hier als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland, als een ode aan waar zij vandaan komen, als een herinnering aan wat zij achterlieten.
Specktakel Wereldse keuken.
Specktakel een wereld restaurant op een wereldlokatie. Specktakel is een uniek restaurant centraal gelegen in hartje Haarlem met bijzondere binnenplaats en terras. Bij Specktakel eet je niet stilletjes. Niet alleen door de gezelligheid van uw gezelschap, maar ook door het internationale eten en de wereldse wijn waarvan u geniet.
Jin Lai in Haarlem Eet.nu.
Bij de wok en hete plaat wordt vis, vlees en groenten vakkkundig voor je klaargemaakt en er is een originele steenoven waar pizza's' in worden gebakken. Het restaurant is smaakvol ingericht en ziet er prachtig uit, het is een wereldrestaurant geworden en straalt ook wereldklasse uit!
Arrangementen, Zittingen Prijzen Wereldrestaurant Jin Lai BV.
Bij vertrek kunt u de drankenkaart inleveren waarbij u het resterende bedrag inclusief de borg terug ontvangt. U kunt tevens ervoor kiezen om de kaart mee te nemen en het weer te gebruiken tijdens uw eerst volgend bezoek. Wereldrestaurant Jin Lai BV. Prins Bernhardlaan 2. 2032 HA Haarlem.
Home Wereldrestaurant Enjoy.
Wereldrestaurant Enjoy is een nieuw restaurant in Hoofddorp met één van de grootste wereldkeukens. Door de enorme diversiteit aan gerechten en desserts, bieden wij u de mogelijkheid om gerechten uit verschillende continenten te proeven op slechts één avond. Dit alles voor vaste prijzen zodat u onbeperkt kunt genieten!
Wereldrestaurant Jin Lai, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Chinees, Vis en zeevruchten, Sushi. Prins Bernhardlaan 2, 2032 HA Haarlem, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker.
Jin Lai in Haarlem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 2 aug. Wij hebben vaaker gegeten bij de wereld restaurant maar hier was het voor de eerste keer. Het restaurant zit in mooie plek je kan voor de restaurant parkeren. Kaartje kopen als je iets wilt drinken vond ik wel vermoeiend.
Wereldrestaurant Jin Lai Startpagina Haarlem Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Buffetrestaurants in Haarlem. Plaatsen Haarlem Restaurant Asian Restaurant Wereldrestaurant Jin Lai. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 33 personen. We are Scottish but been living in the Netherlands for 18 years Been all over the world.
Wereldrestaurant Haarlem Wereldrestaurant Jin Lai BV.
Jin Lai is een echt familie restaurant! Naast de lekkernijen voor de kids hebben wij ook een leuke kinderhoek waar de kids zich kunnen vermaken. U kunt ons altijd een voorkeur geven voor een plek. Wij streven ernaar om naar iedereens wensen te voldoen mits dit mogelijk is. Ma t/m Zo 1700: uur 2200: uur. Di t/m Zo 1600: uur 2200: uur. afhaal op maandag gesloten m.u.v. Telefonisch bereikbaar vanaf 1200: uur. Wereldrestaurant Jin Lai BV. Prins Bernhardlaan 2. 2032 HA Haarlem.

Contacteer ons