Op zoek naar restaurant zuidam haarlem?

   
restaurant zuidam haarlem
 
Restaurant Zuidam Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. 37 van 268 Restaurants in Haarlem. Europees Vis en zeevruchten. Scheepmakersdijk 2A 2011 AT 2011 AT Haarlem Nederland. 31 23 844 7593. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.
Zuidam Haarlem Parking.
Plaatsen in de Buurt. Grand Hotel Frans Hals. Corrie ten Boom Museum. Basisschool Bos en Vaart.
Restaurant Zuidam in Haarlem Centrum.
Restaurant Zuidam is goed te bereiken met de diverse vervoersmiddelen. De auto kunt u op loopafstand kwijt langs gevangenis de Koepel fietsrekken zijn aangebracht naast de molen en de boot kunt u voor de deur aanleggen. De keuken is dagelijks vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur geopend waardoor u bij ons s ochtends al kunt genieten van een verlaat ontbijt en/of kop koffie op het terras. Restaurant Zuidam verzorgt ook verschillende arrangementen op maat zoals onder andere bruiloften varen met de sloep en vergaderingen.
Reserveer een tafel bij Restaurant Zuidam in Haarlem.
Terug naar de homepage. 7.8 49 recensies Scheepmakersdijk 2a Haarlem. 023-8447593 insertAfterthisthis.removereturn false classshow-phonenumberToon telefoonnummer. Restaurant Zuidam ligt op een unieke plek aan de Scheepmakersdijk in Haarlem. Wij hebben in deze voormalige scheepswerf een modern en eigentijds restaurant gerealiseerd met behoud van de historische waarden. Zuidam speelt met de tijd zowel in de uitstraling van het pand als in de menukaart. Restaurant Zuidam is goed te bereiken met de diverse vervoersmiddelen.
ETEN EN DRINKEN.
Pinot Noir Côte de Nuits Bourgogne Frankrijk. Diepgekleurde pinot noir met een volle smaak waarin krachtig rood fruit behoorlijk geconcentreerd rond met iets houtrijping in de afdronk. Telefoon 023 844 75 93.
Menukaart van Restaurant Zuidam in Haarlem dinnersite.nl.
Zeker van een tafel. Binnen 5 seconden bevestigd. In twee stappen gereserveerd. Geef hier uw mening over dit restaurant. Jouw mening telt laat hieronder weten of dit restaurant in een van de onderstaande categorieën thuishoort. Mooie aankleding van het restaurant en een rustige ambiance. Ruimtelijke en rustige opzet van de tafels titleromantisch /. zakelijk Is er een garderobe aanwezig waar personeel de jassen ophangt. Is een Business lunch mogelijk. Wordt iedere gast persoonlijk ontvangen. Zijn er goede parkeermogelijkheden titlezakelijk /. Een show tijdens het eten. Updates van dinnersite ontvangen?
Restaurant Zuidam in Haarlem Menu openingstijden prijzen adres van restaurant en reserveren.
Restaurant Zuidam in Haarlem. Scheepmakersdijk 2A 2011 AT Haarlem Nederland Kaart. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor 2017. Menu van Restaurant Zuidam. Carpaccio met 18 maanden oude boerenkaas rucola olijfolie kappertjes en pompoenpitten. Vitello tonato dun gesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise.
Restaurant Zuidam in Haarlem Eet.nu.
Welkom op het profiel van Restaurant Zuidam! Restaurant Zuidam ligt op een unieke plek aan de Scheepmakersdijk in Haarlem. In deze voormalige scheepswerf is een modern en eigentijds restaurant gerealiseerd met behoud van de historische waarden. Zuidam speelt met de tijd zowel in de uitstraling van het pand als in de menukaart. Restaurant Zuidam is goed te bereiken met de diverse vervoersmiddelen. De auto kunt u op loopafstand kwijt langs gevangenis de Koepel fietsrekken zijn aangebracht naast de molen en de boot kunt u voor de deur aanleggen.
Zuidam Lunch Diner in Haarlem Couverts.nl.
24/7 gratis online reserveren annuleren. Informatie Zuidam Lunch Diner Haarlem. Aan de Scheepmakersdijk een van de meest unieke plekjes van Haarlem ligt Zuidam Lunch Diner. Naast het restaurant staat een authentieke molen die zorgt voor een prachtig uitzicht. Kom je met de boot? Dan leg je die gewoon hier aan! Neem plek op het zonnige terras voor een uitgebreide lunch of een kop koffie. Ook leuk als het terras vol zit krijg je je eten gewoon in je boot. Naast een lekkere lunch kan je hier ook genieten van een heerlijk diner. De internationale keuken zorgt voor de lekkerste gerechten op jouw bord. Zo eet je een gegrilde ribeye of een gebakken roodbaarsfilet met seizoensgroenten.
Home.
Een uniek stukje haarlem. GEZELLIGHEID OP T TERRAS. Restaurant Zuidam ligt aan de Scheepmakersdijk op een van de meest unieke plekjes van Haarlem. In een voormalig scheepswerf aan de rivier het Spaarne naast een authentieke molen. Hier kun je je boot aanleggen en uitstappen voor een heerlijke lunch op het terras óf we serveren in je boot als het terras vol zit. We zitten vlakbij het station van Haarlem het centrum is om de hoek je kunt de fiets naast de deur kwijt en de auto op loopafstand.

Contacteer ons