Resultaten voor restaurant zuidam haarlem

   
restaurant zuidam haarlem
 
Restaurant Zuidam, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Op 14 mei Zuidam bezocht voor een simpel diner. Restaurant Zuidam ligt aan de Scheepmakersdijk op een uniek plekje in Haarlem pal naast een authentieke molen. Genoten van het terras aan het Spaarne op deze heerlijke zonnige avond. Personeel is zeer vriendelijk.
Restaurant Zuidam Startpagina Haarlem Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Stadsstrand de Oerkap. Plaatsen Haarlem Restaurant Modern Europees restaurant Restaurant Zuidam. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 40 personen. Beautiful place but the most unfriendly waitress ever!
Restaurant Zuidam in Haarlem Eet.nu.
Facebook Restaurant Zuidam. Meer openingstijden Omschrijving. Welkom op het profiel van Restaurant Zuidam! Restaurant Zuidam ligt op een unieke plek aan de Scheepmakersdijk in Haarlem. In deze voormalige scheepswerf is een modern en eigentijds restaurant gerealiseerd met behoud van de historische waarden.
Restaurant Zuidam Haarlem Tafel Reserveren. 1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B.
Meer over Restaurant Zuidam, Haarlem. Restaurant Zuidam is goed te bereiken met de diverse vervoersmiddelen. De auto kunt u op loopafstand kwijt langs gevangenis de Koepel, fietsrekken zijn aangebracht naast de molen en de boot kunt u voor de deur aanleggen.
Met de Dinerbon eten bij restaurant Restaurant Zuidam Dinerbon.
Op een unieke plek in Haarlem, de voormalige werf aan de Scheepmakersdijk, vindt u Restaurant Zuidam. Het restaurant ligt aan de rivier de Spaarne, die door heel Haarlem loopt, naast een authentieke molen. Hier kun je je boot aanleggen en uitstappen voor en heerlijke maaltijd op het terras, of wij serveren gewoon in uw boot als het terras vol zit.
Home.
GEZELLIGHEID OP T TERRAS. Restaurant Zuidam ligt aan de Scheepmakersdijk op een van de meest unieke plekjes van Haarlem. In een voormalig scheepswerf, aan de rivier het Spaarne, naast een authentieke molen. Hier kun je je boot aanleggen en uitstappen voor een heerlijke lunch op het terras, óf we serveren in je boot als het terras vol zit.

Contacteer ons