Op zoek naar restaurant kleine houtstraat haarlem?

   
restaurant kleine houtstraat haarlem
 
Restaurant ML.
Restaurant ML is gevestigd in een prachtig verbouwd rijksmonument uit de 17e eeuw aan de Kleine Houtstraat 70 te Haarlem. De ambiance in het restaurant is een combinatie van klassiek en modern en de keuken biedt exclusieve producten en veel smaaksensaties.
PATIO HAARLEM Tapas Cocktailbar HOME.
We hebben door persoonlijke omstandigheden besloten de zaak te verkopen en het is de afgelopen maand heel snel gegaan! Wij zijn per heden gesloten. We willen hierbij alle mensen bedanken die ons in de de looptijd van de Patio 9 jaar en Oase 20 jaar!
Biologisch Restaurant Haarlem Restaurant Subliem.
We vullen het menu geregeld aan met nieuwe, verrassende combinaties. Bij ons zitten zowel liefhebbers van traditionele gerechten als vegetariƫrs en veganisten uitstekend. Karakteristiek, kleinschalig en gastvrij dat is Subliem, het biologisch-mediterrane restaurant aan de knusse Kleine Houtstraat in Haarlem.
Restaurant Flamboyant Flamboyant zit al 20 jaar op deze plek in Haarlem en verzorgd sindsdien de heerlijke Indonesische gerechten.
Elke dag opnieuw zijn wij bezig met het verder perfectioneren van wat we de dag ervoor hebben gepresenteerd. Zo evalueer je gestaag tot iets dat vernieuwend en verfrissend is. Wij hopen u graag een keer te mogen ontvangen in ons restaurant in Haarlem.
De 10 beste restaurants in de buurt van Restaurant ML.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Restaurant ML, Haarlem. Restaurants in Haarlem. Restaurants in de buurt van Restaurant ML. Restaurants in de buurt van Restaurant ML. Kleine Houtstraat 70, 2011 HK Haarlem, Nederland. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Home Aangenaam Eten Drinken.
De nieuwsbrief ontvangen? Kleine Houtstraat 105, 2011 DK Haarlem. Telefoon: 023 53 17 403. Liever Aangenaam Thuis? Heeft u zin in lekker eten, maar geen zin om de deur uit te gaan? Bestel dan een lekkere maaltijd van Aangenaam Thuis.
Ristorante Al Dente Pizza Pasta.
Restaurant Al Dente is een sfeervol en zeer betaalbaar Italiaans restaurant in de Kleine Houtstraat in Haarlem. De Kleine Houtstraat won voor de tweede maal op rij de verkiezing van de Leukste winkelstraat van Nederland. Ons gezellige restaurant biedt plaats aan 26 personen.
Restaurants in Haarlem aan de Kleine Houtstraat Restaurants.nl.
Flamboyant Kleine Houtstraat 3, Haarlem, ma di wo do vr za zo restaurant. Aangenaam Kleine Houtstraat 105, Haarlem, ma di wo do vr za zo restaurant. Al Dente Italiaans Kleine Houtstraat 2 ZW, Haarlem, ma di wo do vr za zo restaurant.

Contacteer ons