Resultaten voor mexicaans restaurant haarlem

   
mexicaans restaurant haarlem
 
Hotspot Cantina 023 Haarlem Uit Pauline's' Keuken.
Easy: Snelle kerrierijst met kip. Cantina 023 Haarlem Hotspot Leuke restaurants Haarlem Mexicaans restaurant. Pauline houdt van goede koffie, koken vooral lekker eten, lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat.
Popocatepetl Haarlem Etenbij.
In Nederland staat Popocatepetl voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance. foto's' Popocatepetl Haarlem. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgden filialen in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem en Amersfoort. 2017 Onderdeel van Etenbij.nl en in beheer van Debuut B.V.
TexMex Cantina 023: bewust, eerlijk, Mexicaans eten! Haarlem City Blog.
door Janina Varenhout mrt 31, 2015 Eten Drinken, Restaurants in Haarlem. Een van de dingen waar het in ons stadje tot voor kort nog aan ontbrak, is écht lekker Mexicaans eten. Hier kwamen eigenaren Michiel en Marcella ook achter, toen zij samen het idee kregen om een Mexicaans restaurant te beginnen.
Taco Mundo.
Taco Mundo Amsterdam Noord. Taco Mundo Amsterdam NW. Taco Mundo Amsterdam Oud West. Taco Mundo Amsterdam Oud Zuid. Taco Mundo Breda. Taco Mundo Delft. Taco Mundo Den Haag. Taco Mundo Eindhoven. Taco Mundo Enschede. Taco Mundo Groningen. Taco Mundo Haarlem.
Home Restaurant Babbels.
Restaurant Babbels is sinds 1993 gevestigd in de gezellige Lange Veerstraat in het centrum van Haarlem, die bekend staat om zijn goede en gezellige eet en drinkgelegenheden. Op loopafstand van parkeergarage De Kamp en parkeergarage de Appelaer is Restaurant Babbels zeer goed te bereiken.
Horecainterieur: Popocatepetl The Mexican in Haarlem Misset Horeca.
Horecainterieur: Popocatepetl The Mexican in Haarlem. Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Haarlem heeft een metamorfose ondergaan. De welbekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Mexicaanse invloeden. Eind april 2017 opende het vernieuwde restaurant Popocatepetl op de Riviervismarkt naast de Janskerk haar deuren.
De beste Mexicaanse restaurants in Haarlem TripAdvisor.
Een restaurant zoeken. Mexicaanse restaurants in Haarlem. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Jouw selecties Alles wissen. Koffie en thee. Soorten cuisine gerechten. Vis en zeevruchten. Pub en brouwerij. Sappen en smoothies. Unagi Dojo paling modderkruiper. Wafels en crêpes. Sorry, we kunnen geen 0 vinden. Geschikt voor vegetariërs. Gezinnen met kinderen. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Zoom opnieuw in. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Haarlem gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Haarlem gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bespaar tot 50% bij restaurants in Haarlem als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. 1 van 2 resultaten. Mexicaans Zuid-Westers Midden-Amerikaans Geschikt voor vegetariërs.
Mexicaanse restaurants in Haarlem Eet.nu.
Mexicaanse restaurants in Haarlem. Alle Mexicaanse restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
Mexicaans restaurant Popocatepetl vernieuwd Haarlem City Blog.
Over Haarlem City Blog. Mexicaans restaurant Popocatepetl vernieuwd. door Laura Ebbenhorst mei 3, 2017 Eten Drinken, Restaurants in Haarlem. Het blijft een uitdaging de naam van dit Mexicaanse restaurant uit te spreken. Popocatepetl is vernoemd naar de bekende vulkaan bij Mexico City.
Popocatepetl The Mexican Haarlem Debuut vacatures.
Nu ook lunch! Popocatepetl Haarlem heeft een nieuwe ponco gekregen en is nu mooier dan ooit! Behalve het interieur is ook de menukaart helemaal vernieuwd. Zo kun je nu ook lunchen en zijn er Mexicaanse bites to share op het menu gekomen!

Contacteer ons