Op zoek naar restaurant haarlem centrum?

   
restaurant haarlem centrum
 
La Place opent restaurant in Hudsons Bay in Haarlem Haarlem updates.
Iedereen in de omgeving van Haarlem kan binnenkort genieten van natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place. De restaurantketen opent op vrijdag 13 april feestelijk de deuren van het nieuwe selfservice restaurant in de Hudsons Bay aan de Grote Houtstraat in Haarlem.
Centopercento italiaans restaurant centrum van Haarlem Centopercento italiaans restaurant Haarlem.
Restaurant Welkom bij Centopercento. Om Ristorante/Trattoria Centopercento te leren kennen en u te laten proeven van onze authentieke Italiaanse keuken, nodigen wij u uit voor een etentje in ons restaurant. Gelegen in het centrum van Haarlem is het onze missie om de Italiaanse culinaire traditie te ontwikkelen en te behouden.
Applause Italiaans restaurant Applause.
Even terug naar Italië. Welkom bij Italiaans restaurant Applause, het restaurant van Arjen Nieuwenhuis en Petra Bakkum. Hier, aan de Grote Markt in Haarlem, biedt Arjens keuken een uitgebreide keuze aan authentieke Italiaanse gerechten. Gerechten die door Italianen gekoesterd worden als gastronomisch erfgoed.
Restaurant Dijkers Restaurant in Haarlem voor lunch en diner.
Maak een reservering bij. Welkom bij Restaurant Dijkers! In het pittoreske hartje van Haarlem, te midden van een zichtbaar stukje geschiedenis van de Warmoesstraat, is DIJKERS eten drinken gevestigd in twee monumentale panden, waaronder het befaamde Huis met de knik.
Aangenaam, Biologisch en fairtrade restaurant in Haarlem.
Restaurant Aangenaam gaat nauwkeurig om met uw privacygegevens, wilt u graag weten hoe wij uw gegevens bewaren? Lees er meer over in onze privacyverklaring. Kerstmenu Aangenaam 15 november, 2018. Afscheid Jelle 14 september, 2018. Proeverij nieuwe kaart 4 okt. 14 september, 2018. De nieuwsbrief ontvangen? Kleine Houtstraat 105, 2011 DK Haarlem.
Home Restaurant Brick.
Wij geven graag een twist aan onze gerechten. Deze zijn Frans met invloeden vanuit de gehele wereld. En om de 3 weken is er een nieuw 3, 4 of 5 gangen menu. Kosten van de menus zijn vanaf 2950. 2011 ZZ Haarlem.
Biologisch Restaurant Haarlem Restaurant Subliem.
Restaurant Subliem is het leukste restaurant van Haarlem 2018! We vullen het menu geregeld aan met nieuwe, verrassende combinaties. Bij ons zitten zowel liefhebbers van traditionele gerechten als vegetariërs en veganisten uitstekend. Karakteristiek, kleinschalig en gastvrij dat is Subliem, het biologisch-mediterrane restaurant aan de knusse Kleine Houtstraat in Haarlem.
Restaurant Popocatepetl The Mexican Haarlem.
Popocatepetl Haarlem is nu ook je lunch adres voor het weekend! Geniet van een gezonde Mexicaanse lunch bij Popo Haarlem. Op de kaart staan: Huevos rancheros Mexicaanse eieren, Mexican Hotdog, Healty Corn Bun, bites to share en natuurlijk lekkere en gezonde Mexicaanse salades!
Te koop: Restaurant centrum Haarlem HorecaMarktplein.nl.
Dit restaurant word al vele jaren door dezelfde familie uitgebaat, dat alleen al zegt meer dan genoeg, echter is het nu tijd voor een opvolger daarom dat het restaurant ter overname word aangebod 04 jul 18 Valkenburg, LB OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag. Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem Horecawinkelmakelaars mag u dit Vietnamees specialiteiten restaurant ter overname aanbieden, dat is gelegen in de leukste winkelstraat van Haarlem, de Kleine Houtstraat.
Hotspots Haarlem de 19 allerleukste restaurants in Haarlem.
Het huisje staat ook nog eens in het prachtige historisch stadspark de Haarlemmerhout, tegenover het Hertenkamp op loopafstand van Haarlem Centrum. Nurks is perfect voor een zondag / een zonnige dag. In de gezellige Lange Veerstraat openden de lui achter het Franse Café Colette een Franse bistro iets verderop een nieuwe pizzeria; Nolita. Een pizzeria werd het, in een stijlvol, Brooklyn-esk lees: ruig en hip op een goede manier restaurant met een bar waar je eventueel aan moet wachten voor je aan tafel kan, maar waar je net zo goed de hele avond aan kan blijven zitten.

Contacteer ons