Zoeken naar italiaans restaurant haarlem

   
italiaans restaurant haarlem
 
De Pasta Box Italiaans Restaurant in Heemstede.
De unieke combinatie van espressobar, lunchroom, deli, catering en luxe Italiaans restaurant, waar u terecht kunt voor dagelijks versgemaakte Italiaanse pastas, maaltijden, antipasti, kazen, wijnen en unieke origineel Italiaanse delicatessen. Een snelle espresso of cappuccino drinkt u hier in stijl met een van de huisgemaakte origineel Italiaanse taarten.
Centopercento italiaans restaurant centrum van Haarlem Centopercento italiaans restaurant Haarlem.
100% sapori italiani. Pizzeria, Ristorante, Lunch, Winebar, Grand Cafè, 100% Italiaans in hartje Haarlem. Discover our restaurant. Menu van de maand. Restaurant Welkom bij Centopercento. Om Ristorante/Trattoria Centopercento te leren kennen en u te laten proeven van onze authentieke Italiaanse keuken, nodigen wij u uit voor een etentje in ons restaurant.
Nolita Pizzabar.
LOsteria Pizza E Pasta.
Al bij het openen van de deur van LOsteria voel je je als in een typisch Italiaanse osteria. Hier ontmoeten mensen elkaar families, vrienden, stelletjes, jong en oud om lekker te eten. Er heerst een ietwat rumoerige, levendige sfeer, die doordrongen is van de heerlijke geur van de echte Italiaanse keuken.
Ristorante Al Dente Pizza Pasta.
Restaurant Al Dente is een sfeervol en zeer betaalbaar Italiaans restaurant in de Kleine Houtstraat in Haarlem. De Kleine Houtstraat won voor de tweede maal op rij de verkiezing van de Leukste winkelstraat van Nederland. Ons gezellige restaurant biedt plaats aan 26 personen.
De Pizzabakkers Haarlem De Pizzabakkers.
Film e Pizza bij De Pizzabakkers Haarlem en de Filmschuur. Doordeweeks een avondje uit en genieten van een film én een pizza? Pizzabakkers kan dat! Kies een film bij de desbetreffende filmtheaters en kom daarna of ervoor onze heerlijke houtoven pizza eten.
Applause Italiaans restaurant Applause.
La pura cucina Italiana! Welkom bij Italiaans restaurant Applause! Even terug naar Italië. Welkom bij Italiaans restaurant Applause, het restaurant van Arjen Nieuwenhuis en Petra Bakkum. Hier, aan de Grote Markt in Haarlem, biedt Arjens keuken een uitgebreide keuze aan authentieke Italiaanse gerechten.
San Lorenzo Haarlem.
Restaurant san lorenzo is gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. We zijn gevestigd in een prachtig pand aan de Leidsevaart in Haarlem. We hebben ongeveer 40 zitplaatsen en zijn zowel voor grote als kleine groepen zeer geschikt. Ons restaurant is een ideale plek voor uw bedrijfs, personeels en, zakendiners en is een gezellige omgeving om samen met uw partner, gezin of vrienden te dineren.
Pizzeria Venezia Ristorante Italiano.
Dit zijn dé favoriete Italiaanse restaurants in Nederland Culy.nl.
Om het iets makkelijker te maken, verdeelden we de restaurants onder per provincie. En ben je op zoek naar een Italiaans restaurant in Amsterdam? Kijk dan hier. Ristorante Da Luca Hoogeveen. Trivio Del Villaggio Meppen. De Kockstraat 8. Da Enzo Emmeloord. De Stelling 1121. Ristorante La Mezzaluna Sneek. Prins Hendrikkade 17. Da Pietro Elburg. Trattoria Da Aldo Ede. Lange Hezelstraat 33-A. Il Lago Groningen. Il Forno Roermond. Porto Maurizio Heythuysen. Boca Lupo Maastricht. Il Giardino Maastricht. Onze Lieve Vrouweplein 15. Da verdi Eindhoven. Da Nell0 Eindhoven. Al Dente Breda. Nieuwe Ginnekenstraat 20. Van Coothplein 24. Napa Italia Ouderkerk aan de Amstel. Veri Sapori Amstelveen. Ristorante Luca Haarlem.

Contacteer ons