Meer resultaten voor italiaans restaurant haarlem

   
italiaans restaurant haarlem
 
Pizzeria Back to Basics-Italiaans Restaurant-Haarlem-Zijlstraat 35.
De Zijlstraat staat bekend als een van de gouden straatjes van Haarlem. In deze straat vindt u onze moderne pizzeria Back to Basics. Een bezoek aan Back to Basics is een waar Italiaans feestje! Wij werken zoveel mogelijk met verse biologische producten waarvan een groot deel rechtstreeks voor u uit Italie wordt geimporteerd.
Bonetti het beste Italiaanse restaurant in Haarlem.
We hebben heerlijk gegeten in dit knusse restaurant. Lekkere Italiaanse keuken, met verse producten. Een echte aanrader voor een gezellige avond uit. 2011 LA Haarlem. 023 576 37 91. woensdag, donderdag 17.30-21. vrijdag, zaterdag 17.30-22. Wel zin in Italiaans eten van Bonetti maar om de een of andere reden kan je niet naar onze trattoria komen?
Back to Basics: authentiek Italiaans Haarlem City Blog.
Over Haarlem City Blog. Back to Basics: authentiek Italiaans. door Laura Ebbenhorst mei 26, 2014 Eten Drinken, Restaurants in Haarlem. Echt authentiek Italiaans voor een fijne prijs. Dat is Back to Basics. Dit restaurant is nieuw in Haarlem, gevestigd in de Zijlstraat.
San Lorenzo Haarlem.
Restaurant san lorenzo is gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. We zijn gevestigd in een prachtig pand aan de Leidsevaart in Haarlem. We hebben ongeveer 40 zitplaatsen en zijn zowel voor grote als kleine groepen zeer geschikt. Ons restaurant is een ideale plek voor uw bedrijfs, personeels en, zakendiners en is een gezellige omgeving om samen met uw partner, gezin of vrienden te dineren.
Sorrento Haarlem Italiaans restaurant Italiaanse pizza, International, Vis bestellen.
SORRENTO HAARLEM Italiaans restaurant. Online eten bestellen. Pasta Uit De Oven. Pasta Uit De Oven. 825, Pizza Salame salami. 975, Pizza Quattro Formaggi 4 soorten italiaanse kaas, verse tomaat, olijven en basilicum. 700, Pizza Margherita tomatensaus en kaas. 1900, Antipasti Di Sorrento een selectie van italiaanse salami, parmaham met meloen, mortadella en carpaccio voor 2 personen.
Ristorarte Ora Ristorarte Ora en Bio Winkel.
Italiaans Restaurant Bio-Winkel. Tel: 023-551 22 15 Eerste kerstdag dicht Tweede kerstdag open. Gelegen in het centrum van Haarlem, met een mooie binnentuin waar u zich meteen op vacantie in Toscana waant. Ideaal als u iets te vieren heeft: een feest, jubileum, verjaardag, promotie, bruiloft, scheiding, kampioenschap of eervolle nederlaag.
ristorante luca.
Italiaans genieten bij luca. Ristorante Luca is, met zijn unieke positie vlak naast de Amsterdamse Poort, een gerenommeerd Italiaans restaurant in Haarlem. Het team werkt met veel passie om het gasten te laten voelen of ze een avond uit zijn in Italie.
Italiaanse restaurants in Haarlem Eet.nu.
Waar heb je zin in? Italiaanse restaurants in Haarlem. Alle Italiaanse restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Novecento Italian dining.
Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van heerlijk Italiaans eten en drinken. Dit is tevens de belangrijkste kernwaarde in onze bedrijfsvoering. Een restaurant waar iedereen, van veganist tot vleesliefhebber, zich prettig en thuis voelt om te komen dineren. Daarnaast is het voor ons belangrijk een breed publiek te dienen en dat iedereen welkom is. Dit doen wij door u, de gasten, de mogelijkheid te bieden om voor uiteenlopende budgetten bij ons te komen genieten. Dit maakt het dat er voor de hele familie iets te kiezen is, hoe uiteenlopend deze ook is. 2011 GG Haarlem.
Centopercento italiaans restaurant centrum van Haarlem Centopercento italiaans restaurant Haarlem.
100% sapori italiani. Pizzeria, Ristorante, Lunch, Winebar, Grand Cafè, 100% Italiaans in hartje Haarlem. Discover our restaurant. Menu van de maand. Restaurant Welkom bij Centopercento. Om Ristorante/Trattoria Centopercento te leren kennen en u te laten proeven van onze authentieke Italiaanse keuken, nodigen wij u uit voor een etentje in ons restaurant.

Contacteer ons