Zoeken naar tapas restaurant haarlem

   
tapas restaurant haarlem
 
Restaurant Ricardoz Tapas Haarlem.
Vanaf daar loopt u in 3 minuten naar de ingang van Ricardoz Tapas. Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en nachttreinen richting Haarlem kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl. De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Haarlem.U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen.
Restaurant Popocatepetl The Mexican Haarlem.
Popocatepetl Haarlem is nu ook je lunch adres! Geniet van een gezonde Mexicaanse lunch bij Popo Haarlem. Op de kaart staan: Huevos rancheros Mexicaanse eieren, Mexican Hotdog, Healty Corn Bun, bites to share en natuurlijk lekkere en gezonde Mexicaanse salades!
Met de Dinerbon eten bij restaurant Tapas Bar El Pincho Dinerbon.
Tapas Bar El Pincho. El Pincho vindt u in het centrum van Haarlem, op de prachtige Riviervischmarkt. Het restaurant is gevestigd in een compleet gerestaureerd pand met uitzicht op de St. Vanaf nu kunt u ook hier uw dinerbon verzilveren.
Tapas Tour Haarlem.
Nadat je bij het eerste restaurant hebt genoten van de culinaire hoogstandjes, vervolgen jullie de weg naar het tweede restaurant. Daar krijgt je weer andere heerlijkheden voorgeschoteld en kun je samen met je gezelschap lekker bijkletsen over alle bezienswaardigheden die jullie passeerden. Bij de laatste wandeling door het bijzondere Haarlem, passeer je diverse historische gebouwen, nostalgische pleinen en bijzondere monumenten die Haarlem rijk is. Met jullie bezoek aan het derde en laatste sfeervolle Tapasrestaurant ronden we de Tapas Tour af.
Jamón Jamón delicatessen Startpagina Facebook.
10 april 2015. Beste in Haarlem en omstreken: elke keer weer de lekkerste tapas en personeel met een grote glimlach. Dit moet je een keer geprobeerd hebben! 12 oktober 2013. Super lieve mensen, die meedenken over de inspiratie tour die ik organiseer en top tapas.
Tapas restaurants Haarlem Quandoo.
Filter eenvoudig je zoekopdracht tot Tapas restaurants in Haarlem en voila, de keuze is aan jou. Boek tafels bij meer dan 0 Tapas restaurants in Haarlem. Als je genoeg hebt van deze cuisine, probeer dan een van de vele andere keukens in Haarlem. Jouw restaurant op Quandoo.
Restaurant Delphi.
Welkom bij Grieks Specialiteiten Restaurant Delphi. In ons restaurant maakt u kennis met het authenthieke smaak van het griekse eten. Een avond Delphi, is een avond Griekenland. Al meer dan 38 jaar weten onze klanten de Gravinnesteeg te vinden als ze.
Spaans restaurants in Haarlem IENS.
Restaurant in Haarlem /. Spaans restaurants in Haarlem. Spaans restaurants in Haarlem. 4 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants. Pop IENS deals. Vergeet de tortilla uit de supermarkt. De Spaanse kwaliteitskeuken is een verademing. Haar verrukkelijke serranoham, chorizo, kazen zetten al je zintuigen op scherp! Proef de streekproducten in de vorm van tapas in een gemoedelijke sfeer.
Spaarne 66 Restaurant Haarlem.
Spaarne66 is al bijna 10 jaar de huiskamer van Haarlem. Je kunt hier de hele dag terecht voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Met ons prachtige uitzicht op de rivier het Spaarne is dit een van de mooiste plekjes in Haarlem.
Vorkje prikken bij El Pincho! Haarlem City Blog.
Dan ben je in Haarlem op de goede plek. Maar waar ga je heen? In deze serie Vorkje prikken bij proeven wij steeds bij een ander bekend Haarlems restaurant die aangesloten is bij RestaurantKaart. Hiermee krijg je 50% korting op je foodrekening voor jou en je tafelgenoten. Dat is toch een leuke bijkomstigheid. Dit keer proeven we bij tapasrestaurant El Pincho. Is er iets gezelligers tafelen dan tapas?

Contacteer ons