Resultaten voor restaurant lange veerstraat haarlem

   
restaurant lange veerstraat haarlem
 
Home Restaurant Babbels.
Ook buiten genieten ons terras is verwarmd! Openingstijden 7 dagen per week de keuken vanaf 17.00 uur. Keuken sluit om 22.00 uur. Wij accepteren pinbetalingen en chipknip.
La Picoletta.
Wij zijn dagelijks geopend van 1600 tot 2300. Voor reserveringen kunt u ons bereiken via onderstaande telefoonnummer.
under construction Restaurant Jackie's.
De 10 beste restaurants in de buurt van Haarlem Hotelsuites.
Kleine Houstraat 3 zw 2011 DD. 0.0 km van Haarlem Hotelsuites. Heel goed Indonesisch restaura 11/07/2017. 172 van 269 restaurants in Haarlem. 0.0 km van Haarlem Hotelsuites. 21 van 269 restaurants in Haarlem. Spaarne 66 2011 CK. 0.0 km van Haarlem Hotelsuites. Keukens Mediterraan Nederlands Europees. 63 van 269 restaurants in Haarlem. 0.0 km van Haarlem Hotelsuites. Zo'n ome Piet willen we allema 02/07/2017. 49 van 269 restaurants in Haarlem.
SV-PANORAMA-VIEWER.
Open van dinsdag t/m.
Lange Veerstraat Haarlem City Blog.
The Olive Tree House Grieks op zijn best. Het rondje om de kerk is onder Haarlemmers een bekende omschrijving voor de plek waar je veel leuke restaurants vindt. Deze culinaire route kent. Haarlem Hotel Suites slapen in appartement met hotelsfeer. Slapen in een suite middenin het historische Haarlemse centrum met het gevoel van een appartement en de luxe van een hotel. Dat zijn Haarlem Ho. Effen Grijs op hoog niveau betaalbaar dineren.
La Picoletta Restaurant.
La Picoletta is een Italiaans restaurant in Haarlem. Meer informatie volgt later.
Restaurants in Haarlem aan de Lange Veerstraat Restaurants.nl.
HAARLEM RESTAURANTS AAN DE LANGE VEERSTRAAT. INLOGGENAANMELDEN Uit eten aan de Lange Veerstraat in Haarlem? Hieronder een overzicht van restaurants in Haarlem aan de Lange Veerstraat. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst.

Contacteer ons