Zoeken naar kaasfondue restaurant haarlem

   
kaasfondue restaurant haarlem
 
Restaurant de Wandelaar top eten in de Vijfhoek Haarlem Haarlem.
Welkom bij Restaurant de Wandelaar. Pieter, uw Friese gastheer, is opgegroeid met de smaak van het land, met producten van nabijgelegen boerderijen en telers. Ook hier in Haarlem is hij steeds op zoek naar die eerlijke, authentieke smaak. En natuurlijk ook het liefst van lokale boeren en producenten.
Uit eten Haarlem Restaurant Parels.
Laat u door onze chef-kok in de watten leggen met een uitgebreid drie gangen diner en geniet van een ontspannen avond uit. Onze menukaart wisselt ieder seizoen van gerechten. Uit eten in Haarlem bij Parels blijft daardoor altijd verrassend. Restaurant Parels Haarlem.
Bij deze restaurants eet je de lekkerste fondue ELLE Eten.
Een van de oudste restaurants van Haarlem, en dat zie je. Het restaurant, dat overigens terug te vinden is in een klein, groenovergoten straatje, is namelijk nog helemaal in traditionele sferen. Ook het klassieke recept van vroeger is nog op de kaart terug te vinden. Daarnaast serveert het ook een hele hoop nieuwe versies. Stuk voor stuk no nonsense, gewoon goed. En fondue je liever thuis? Ook dit kan. In t Goede Uur heeft namelijk ook een kaaswinkel, waar je de fondue gewoon voor thuis kunt halen. In t Goede Uur, Korte Houtstraat 1, Haarlem. Voor meer dan alleen traditionele kaasfondue.
De plek in Haarlem voor kaasfondue! Reizigersbeoordelingen Restaurant in t Goede Uur TripAdvisor.
Stel JanMeulenbelt een vraag over Restaurant in t Goede Uur. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 18 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie. Kaasfondue in Haarlem. Heerlijk kaasfondue in Haarlem.
Restaurant in t Goede Uur Haarlem Barts Boekje.
BARTS GROENE HOEKJE. Restaurant in t Goede Uur Haarlem. Al sinds jaar en dag een begrip in Haarlem: Restaurant in t Goede Uur. Wat je hier eet? Fondue en raclette. Raclette en fondue. Er staat nog wel wat anders op de kaart maar daarvoor kom je hier eigenlijk niet. Die fondue staat namelijk al 45 jaar op de kaart. Dan moet je wel heel zeker zijn van je recept. En wij zijn inderdaad ook overtuigd. De basic kaasfondue, ofwel Kaasfondue in t Goede uur, is bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere.
Fondue restaurants in Haarlem Eet.nu.
Fondue restaurants in Haarlem. Alle Fondue restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
In t Goede Uur in Haarlem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 7 okt. Misschien wel het gezelligste restaurant van Haarlem! Vooraf brood met beetje dikke ailolie en erg fijne paté van het huis. Specialiteit is kaasfondue en wij namen de gorgonzola voor 2 personen. Kleine maar mooie salade erbij.
Kaasfondue Restaurant de Molenplas.
Restaurant de Molenplas. Restaurant in Haarlem gelegen aan de Molenplas. Eten en Drinken in Haarlem. Locatie in Haarlem voor trouwerijen, feesten en partijen en bedrijfsfeesten. Onze kaasfondue wordt geserveerd met een combinatie van groenten en brood. 023 535 77 60.
Restaurant In t Goede Uur Home.
Restaurant in t Goede Uur. Restaurant in t Goede Uur is een van de oudste restaurants van Haarlem en al sinds jaar en dag bekend om haar kaas en wijn. Het Goede Uur is begonnen als een gelegenheid waar de bezoeker zich tegoed kon doen aan lekkere wijn en verschillende soorten Franse kaas. Sinds ruim 40 jaar wordt in het Goede Uur ook kaasfondue geserveerd.

Contacteer ons