Zoeken naar kaasfondue restaurant haarlem

   
kaasfondue restaurant haarlem
 
Fondue restaurants in Haarlem Eet.nu.
Fondue restaurants in Haarlem. Alle Fondue restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
Restaurant In t Goede Uur is mijn favoriet Haerlems Bodem.
In Nederland zijn niet veel restaurants waar je als specialiteit kaasfondue kunt eten. Restaurant In t Goede Uur is gezellig, lekker en niet duur en dit in een van de leukste pittoreske straatjes van Haarlem. Restaurant In t Goede Uur Korte Houtstraat 1 te Haarlem.
Restaurant In t Goede Uur Menukaart.
Verschillende vleeswaren, worst en olijven. Kaasfondue in t Goede Uur. Al meer dan 45 jaar een begrip, bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere. per persoon 1650., Zacht pittige kaasfondue zie samenstelling boven op smaak gebracht met gorgonzola en rode port.
Restaurant in t Goede Uur Haarlem Barts BoekjeBarts Boekje.
Barts Groene Hoekje. Haarlem Restaurant in t Goede Uur Haarlem. Al sinds jaar en dag een begrip in Haarlem: Restaurant in t Goede Uur. Wat je hier eet? Fondue en raclette. Raclette en fondue. Er staat nog wel wat anders op de kaart maar daarvoor kom je hier eigenlijk niet. Die fondue staat namelijk al 45 jaar op de kaart. Dan moet je wel heel zeker zijn van je recept. En wij zijn inderdaad ook overtuigd. De basic kaasfondue, ofwel Kaasfondue in t Goede uur, is bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere.
De plek in Haarlem voor kaasfondue! Reizigersbeoordelingen Restaurant in t Goede Uur TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. De plek in Haarlem voor kaasfondue! Restaurant in t Goede Uur. Restaurants in Haarlem. Restaurant in t Goede Uur. De plek in Haarlem voor kaasfondue! Beoordeling van Restaurant in t Goede Uur. Restaurant in t Goede Uur.
In t Goede Uur in Haarlem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Voor buitenstaanders is dit het restaurant bij een bezoekje aan Haarlem! Datum van je bezoek: 7 aug. Eten in het goede uur is altijd een feestje! We zaten lekker buiten, heerlijk in de Vijfhoek in Haarlem. Uiteraard gekozen waar het goede uur bekend om staat: kaasfondue!
Restaurant Parels in Haarlem Eet.nu.
Met ons vriendinnenclubje waren we een paar daagjes in Haarlem en via de dinerjaarkaart kwamen we bij Parels in Haarlem terecht. Het restaurant is wel een pareltje om uit te gaan eten. Heerlijk smaakte zowel het voor hoofd en nagerecht!
Restaurant In t Goede Uur Home.
Restaurant in t Goede Uur. Restaurant in t Goede Uur is een van de oudste restaurants van Haarlem en al sinds jaar en dag bekend om haar kaas en wijn. Het Goede Uur is begonnen als een gelegenheid waar de bezoeker zich tegoed kon doen aan lekkere wijn en verschillende soorten Franse kaas. Sinds ruim 40 jaar wordt in het Goede Uur ook kaasfondue geserveerd.

Contacteer ons