Op zoek naar pizza restaurant haarlem?

   
pizza restaurant haarlem
 
Haarlem De Pizzabakkers.
DE PIZZABAKKERS Haarlem. Volg de Pizzabakkers. Ondernemen met De Pizzabakkers. PIN of creditcard. De Pizzabakkers vinden veiligheid en duurzaamheid belangrijk en daarom hebben we liever geen cash in de bakkerij. Je kan bij ons alleen betalen met PIN of creditcard VISA en Mastercard.
Pizzeria Back to Basics-Italiaans Restaurant-Haarlem-Zijlstraat 35.
Zijlstraat 35 Haarlem Haarlem Netherlands. Maak een reservering. In de media. Pizzeria Back to Basics. Back to Basics biedt u een uitgebreide menukaart met biologische Napolitaanse pizza's' heerlijke Italiaanse gerechten. Lunches zijn op aanvraag mogelijk. Bekijk de HEERLIJKE SPECIALS die we deze maand voor u hebben!
ristorante luca.
Ristorante Luca is, met zijn unieke positie vlak naast de Amsterdamse Poort, een gerenommeerd Italiaans restaurant in Haarlem. Het team werkt met veel passie om het gasten te laten voelen of ze een avond uit zijn in Italie. Begin uw avond uit met een heerlijk Italiaans aperitief en hapjes, om uw eetlust op te wekken. Stel hierna uw driegangen diner samen door te kiezen uit 10 verschillende voorgerechten, 15 hoofdgerechten en 10 desserts. U kunt ook kiezen voor een royaal belegde pizza met krokante korst.
Home Novecento.
De kok bedenkt elke week een nieuw voor-en nagerecht en u mag daarbij als hoofdgerecht zelf een pizza of pasta van 8 uitzoeken. Welkom bij Novecento. In februari 1993 begonnen wij, Lily en Alfred Godfroy, samen het Italiaanse restaurant in de Gierstraat. Het idee achter de formule, die wij hanteren, is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd zonder dat het te veel moet kosten. Dat is de reden waarom de prijzen laag zijn, de kwaliteit hoog en er in de menukaart een grote keuze is voor zowel de vleesliefhebber, de viseter, de vegetariƫr en de veganist. 2011 GG Haarlem.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Haarlem TripAdvisor.
Restaurant La Forca. 5 van 34 resultaten. Italiaans Vis en zeevruchten Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariƫrs. Zomaar een zaterdagavond 25/02/2018. Lekker eten bij het haardvuur 15/02/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 6 van 34 resultaten. authentiek italiaans 22/07/2017. WOODSTONE Pizza and Wine Haarlem.
Ristorante Al Dente Pizza Pasta.
Wij nodigen u graag uit kennis te komen maken met ons restaurant. Na uw eerste bezoek, wordt u vast een van onze vaste klanten. U bent van harte welkom! Bekijk onze menukaart. Wij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens. Ristorante Al Dente Pizza Pasta. Kleine Houtstraat 2 ZW. 2011 DM Haarlem.
Pizza restaurants in Haarlem IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Haarlem /. Pizza restaurants in Haarlem. Pizza restaurants in Haarlem. 4 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Woodstone Woodstone Haarlem.
Dit restaurant is rolstoelvriendelijk en een MIVA toilet is aanwezig. Dichtstbijzijnde 24-uurs Parkeergarage Raaks, Zijlvest 45 betaald. Na het parkeren neemt u de lift of trap naar boven en eenmaal buiten vindt u aan de linkerkant van de uitgang WOODSTONE. Wilt u komen met het openbaar vervoer? klik dan hier voor de route. Op 1-5 minuten loopafstand zijn er bushaltes voor diverse buslijnen. CONTACTGEGEVENS de Raaks. Hortusplein 2 Navigatiepunt kruising Zuiderstr. 2019 XV Haarlem.
Pizzeria Venezia Ristorante Italiano.
De 10 beste pizza restaurants in Haarlem TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste pizzeria's' in Haarlem, Nederland. Restaurants in Haarlem. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Pizza in Haarlem.

Contacteer ons