Meer resultaten voor restaurant jackies haarlem

   
restaurant jackies haarlem
 
Welkom bij Restaurant Parck in Haarlem.
Vanaf treinstation Haarlem Centraal neemt u één van de volgende buslijnen: 50, 51, 53, 73, 90, 140, 175, 176 of 236. U stapt uit op de halte Houtplein of Tempeliersraat. Vervolgens loopt u door naar de ABN-AMRO, waar u restaurant Parck tegenover ziet liggen.
Restaurant Jackie's' in Haarlem Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Restaurant Jackie's' Haarlem. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Restaurant Jackie's' in Haarlem. Gerelateerde bedrijven Restaurant Jackie's' Haarlem. Taverne De Waag.
Petossi Haarlem Bekijk menu Reserveer direct.
Restaurant Jackie's' Kreeft Tournedos CuliHaarlem.
Lange Veerstraat 15. 2011 DA Haarlem. Je kunt de gerechten van Jackies ook thuis laten bezorgen door Deliveroo. Update: Jackies heeft het helaas niet lang vol gehouden en heeft inmiddels de deuren gesloten. Op de plek van Jackies zit nu het nieuwe restaurant Petossi.
Restaurant Jackie's' in Haarlem.
Lange Veerstraat 15, 2011 DA Haarlem. Restaurant Jackie's, midden in het culinaire centrum van Haarlem, is een must voor liefhebbers van kreeft en tournedos. In een heerlijke Parijse ambiance kan je culinair genieten van kreeft, tournedos, champagne en uitstekende wijnen.
Jackie's' in Haarlem Eet.nu.
Vanavond heerlijk gegeten bij dit nieuwe restaurant. Het voorgerecht was kreeft, heerlijk en het was ook nog eens een prachtig opgemaakt bordje. Mijn hoofdgerecht was Jackie's' salade. Heilbot, inktvis, kleine visjes en zwaardvis met heerlijke verse salafa. Een prima nieuwe plek in Haarlem om te eten met aardig personeel en sfeervol ingericht.
Restaurant Jackie's' Oozo.nl.
De besloten vennootschap Restaurant Jackie's' is gevestigd op Lange Veerstraat 15 te HAARLEM en is actief in de branche Restaurants. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 51083094 en is gelegen in Binnenstad in de gemeente Haarlem.
Jackie's, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurant Jackies is gevestigd aan de Lange Veerstraat, op een hoek, in het culinaire centrum van Haarlem. Als je van kreeft of tournedos houdt dan is deze hotspot echt iets voor jou! Jackies Haarlem Dit restaurant een must voor culinaire liefhebbers van tournedos, kreeft, champagne en mooie wijnen.

Contacteer ons