Meer resultaten voor restaurant fris haarlem

   
restaurant fris haarlem
 
Restaurant Fris in Haarlem Deal 50% korting.
Restaurant Fris heeft de volgende menus beschikbaar. Menu kaart oktober 2016 pdf. Reviews van Restaurant Fris. eten 10 service 10 sfeer 5. Fantastisch gegeten alles smaakte perfect. Alleen het dessert vonden wij wat minder geslaagd. Mooi geserveerd goede uitleg van hetgeen we gingen eten deskundige uitleg wijn zeer vriendelijke bediening. Goede stoelen interieur beetje sfeerloos. Kortom een zeer geslaagde avond voor een mooie prijs dankzij de aanbieding van Diningcity.
Fris in Haarlem Menu openingstijden prijzen adres van restaurant en reserveren.
Twijnderslaan 7 2012 BG Haarlem Nederland Kaart. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor 2017. Naam van de Chef Rick May. Over het restaurant Fris.
Restaurant Fris Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. 21 van 267 Restaurants in Haarlem Europees Frans. Twijnderslaan 7 2012 BG Haarlem Nederland. 31 23 531 0717. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.
Chef-kok May neemt Restaurant Fris over van Lex Gasseling Misset Horeca.
30 jun 2016 nieuws. Chef-kok May neemt Restaurant Fris over van Lex Gasseling. Eigenaar Lex Gasseling van Restaurant Fris in Haarlem is met zijn huidige chef-kok Rick May overeengekomen om zijn zaak per 1 september 2016 over te dragen. Gasseling voormalig voorzitter van de Jeunes Restaurateurs Nederland weet nog niet waar zijn nieuwe uitdaging ligt. De horeca blijft mooi maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.
Fris Restaurant.
Een modern restaurant met een klassieke Franse keuken met hier en daar verrassende wereldwijde invloeden. Restaurant Fris is gelegen nabij het Frederikspark te Haarlem. Passie en respect voor het product staan bij ons voorop en dat proef je. Niet al te veel poespas maar juist pure smaken. Smaken die passen bij het seizoen. De kaart wisselt dan ook om de acht weken zodat iedere keer weer nieuwe verrassende gerechten op het menu staan. Of je nu komt voor lunch of diner je kunt er altijd op rekenen dat het dynamische en enthousiaste team je geheel in de watten legt en zorgt voor een onvergetelijke culinaire belevenis.

Contacteer ons