Meer resultaten voor haarlem restaurant grote markt

   
haarlem restaurant grote markt
 
Restaurant Popocatepetl The Mexican Haarlem.
Popocatepetl Haarlem is nu ook je lunch adres voor het weekend! Geniet van een gezonde Mexicaanse lunch bij Popo Haarlem. Op de kaart staan: Huevos rancheros Mexicaanse eieren, Mexican Hotdog, Healty Corn Bun, bites to share en natuurlijk lekkere en gezonde Mexicaanse salades!
Specktakel Wereldse keuken.
Specktakel is een uniek restaurant centraal gelegen in hartje Haarlem met bijzondere binnenplaats en terras. Bij Specktakel eet je niet stilletjes. Niet alleen door de gezelligheid van uw gezelschap, maar ook door het internationale eten en de wereldse wijn waarvan u geniet.
Brasserie L'anders.'
Skip to content. Sinds 1996 zijn wij gevestigd in een van de mooiste panden aan de Grote Markt in Haarlem! In onze intieme brasserie ontvangen wij u graag voor een vers kopje koffie, een lekkere lunch of een heerlijk diner.
Ristorante Piccolo: Italiaans eten in Haarlem, Haarlem DagjeWeg.NL.
reviews van bezoekers. schrijf een review. Grote Markt 31 2011 RC Haarlem. Gemeente Haarlem, Noord-Holland. Let op: prijzen zijn altijd vanaf-prijzen, vrijblijvend en onder voorbehoud. Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend. wat te doen? tips voor vandaag en morgen. Restaurant Haarlem 13.
Oneindig Noord-Holland Brinkmann: ondergang van een imperium Oneindig Noord-Holland.
Het was het treurig slot van een fameus stuk Haarlemse horecageschiedenis. Het originele horeca-etablissement was tot ver buiten Haarlem bekend. De geschiedenis van de onderneming begon in 1879 toen Joseph Otto Brinkmann en zijn broer Heinrich in het pand aan de Grote Houtstraat een café-restaurant openden. De combinatie van café en restaurant was toen nog zeer ongebruikelijk, maar de nieuwe formule sloeg snel aan. Al in 1881 verhuisde men het etablissement naar de Grote Markt.
Beste restaurants Haarlem. 40 Haarlem restaurants.
Vier dagen lang kun je dan genieten van allerlei smakelijke verrassingen op de grote markt. Diverse Haarlemse restaurants doen hieraan mee, zodat je een goed overzicht krijgt wat de stad allemaal op culinair gebied te bieden heeft. Hou je ook van muziekfestivals? Er zijn er verschillenden. Ga bijvoorbeeld naar het Houtfestival en geniet van onder andere reggaemuziek. Restaurants Haarlem: reserveer je tafel via Quandoo. Wanneer je nu enthousiast bent geworden om een van de restaurants in Haarlem te bezoeken, kun je het beste Quandoo raadplegen. Hier vind je een duidelijk overzicht van de verschillende soorten eetgelegenheden. Je kunt bijvoorbeeld snel op de plattegrond zien waar ze zich bevinden. Ook is het mogelijk om eenvoudig te zoeken naar het type restaurant.
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen.
Ze hebben van alles: coquilles, parelhoenfilet, entrecote, allemaal bereid op de nieuwe houtskooloven. Aan de inrichting hebben ze ook gedacht: leuke planten aan de muur, willen we thuis ook! Fortuyn, Grote markt 23, Haarlem. Het restaurant is vernoemd naar, jawel, de gelijknamige Disneyfilm.
Eet-biercafe Bruxelles speciaalbier Cafe Bruxelles.
2011 RL Haarlem. Vanaf de grote markt, links de Smedestraat in tweede straatje rechts. Parkeergarage volg De appelaar of Station, vanaf hier 3 min lopen. Opmerkingen of reservering. Vergeet de datum, het aantal personen en de tijd niet in te vullen.,
La Cubanita Haarlem 21 Grote Markt Openingstijden en coupons.
Download the Tiendeo app. All the offers from your favourite stores in one app. La Cubanita Meer Restaurants. Tiendeo in Haarlem. La Cubanita restaurant 21 Grote Markt Coupons, openingstijden en telefoonnummer. Adres: 21 Grote Markt. Telefoonnummer: 0235515017 0235515017. Ma: 1700: 2200.:
Table 24.
Table 24 vind je in het bruisende hart van Haarlem, de Oude Groenmarkt. Creativiteit en diversiteit met de internationale keuken. Kom langs en geniet van een gezellige borrel en schuif aan voor onze verrassende gerechten. Lets meet @ TABLE 24. U kunt het beste parkeren in Parkeergarage De Appelaar. De ingang van deze garage zit aan het mooie Spaarne. Reserveren op vrijdag en zaterdag? Wegens een beperkt aantal couverts en de grote aanvraag op reserveringen.

Contacteer ons