Resultaten voor fondue restaurant haarlem

   
fondue restaurant haarlem
 
Restaurant In t Goede Uur is mijn favoriet Haerlems Bodem.
De Vijfhoek noem ik de Jordaan van Haarlem. Restaurant In t Goede Uur is een van de oudste restaurants van Haarlem en staat bekend om de heerlijke kaas, natuurlijk kaasfondues en wijnen. Door de 13 kleine tafeltjes die ze hebben is het restaurant heerlijk knus. De tafels staan op verschillende lagen in het restaurant, waardoor het allemaal kleine kamertjes lijken. Qua indeling is het heel ouderwets met veel hout. Het lijkt net alsof je ergens in de Alpen zit te kaasfonduen en een van de gezelligste restaurants die ik ken. De laatste keer was ik er met een vriendinnetje en bestelden we mijn favoriete kaasfondue: de Gorgonzola zachte kaasfondue is rijkelijk gevuld met verschillende bospaddestoelen, nootachtige kaas en Gruyere, afmaakt met een scheutje witte port. De fondue is erg pittig en op smaak gebracht met port.
Restaurant In t Goede Uur Menukaart.
U kunt ons bereiken tussen 1600: en 000: uur van dinsdag tot en met zondag. Op speciaal verzoek serveren wij fondue gemaakt van KEES. KEES is een gezond alternatief voor kaas met 60 procent minder verzadigd vet en 30 procent minder zout dan 48 kaas.
Fondue restaurants in Haarlem Eet.nu.
Fondue restaurants in Haarlem. Alle Fondue restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
Restaurant in t Goede Uur Haarlem Barts BoekjeBarts Boekje.
Daar opende in Amsterdam Oost het nieuwe Fondue Oost waar o.a. Truffelfondue op de kaart staat. Lees meer: Fondue Oost. Bloeme Fondue Goede Uur Haarlem Restaurant in t Goede Uur. Restaurant Petossi Haarlem. By Lima Haarlem. 11 x Terras Haarlem.
De plek in Haarlem voor kaasfondue! Reizigersbeoordelingen Restaurant in t Goede Uur TripAdvisor.
Lekker eten met goede wijn. Als je van kaas fondue houdt zeker de moeite waard om voor om te lopen. Stel een vraag over Restaurant in t Goede Uur. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 18 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie. Kaasfondue in Haarlem.
In t Goede Uur in Haarlem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
En jawel hoor, ook onze andere tafelgenoten begrepen direct waarom: we hebben 4 soorten fondue besteld om van alle smaken te kunnen genieten; en dat is overduidelijk gelukt. Ook de charme van de bediening is prima: ze zijn niet opdringerig aanwezig, en zodra je om aandacht vraagt krijg je het direct en welgemeend. De kwaliteit weegt goed op tegen de prijs. En last but not least: een mooie wijnkaart. Voor buitenstaanders is dit het restaurant bij een bezoekje aan Haarlem!
Restaurant In t Goede Uur Home.
Restaurant in t Goede Uur. Restaurant in t Goede Uur is een van de oudste restaurants van Haarlem en al sinds jaar en dag bekend om haar kaas en wijn. Het Goede Uur is begonnen als een gelegenheid waar de bezoeker zich tegoed kon doen aan lekkere wijn en verschillende soorten Franse kaas.

Contacteer ons