Zoeken naar restaurant scampi haarlem

   
restaurant scampi haarlem
 
Restaurant Scampi Dinercheque.
Het gezelligste restaurant van Haarlem zit in de gezelligste straat van Haarlem. In de Kleine Houtstraat kunt u het restaurant Scampi vinden. Bij Scampi doen ze er werkelijk alles aan om uw avond tot een goed einde te brengen. Door de uitzonderlijke service en de geweldige gerechten is een avondje uit eten bij Scampi echt genieten.
Restaurant Scampi, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Amsterdamse Poort. Hotels in de buurt van Museum Haarlem. Alle restaurants in Haarlem. Restaurants in de buurt van Restaurant Scampi. Populaire keukens in Haarlem. Café restaurants in Haarlem. Fastfood restaurants in Haarlem. Frans restaurants in Haarlem.
dinnersite banner.
Restaurant Scampi in Haarlem Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurant Scampi in Haarlem. 81, 48 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 39 positieve stemmen 6 negatieve stemmen. Kleine Houtstraat 42. In parkeergarage De Kamp op nog geen 2 minuten loopafstand. E-mail Verstuur een e-mail. Facebook Restaurant Scampi.
Restaurant Scampi in Haarlem.
Over Restaurant Scampi. Kleine Houtstraat 42, 2011 DN Haarlem. Scampi Restaurant in Haarlem is het gezelligste restaurant van Haarlem. In het restaurant hangt een ongedwongen, huiselijk sfeer. Elk gerecht wordt met liefde bereidt en dat proef je terug in elke hap.
Restaurant Scampi Restaurant Haarlem Facebook 62 recensies 18 foto's.'
Voorgerech t: Ossenhaas salade / carpaccio. Hoofdgerec ht: Duivelse scampi / kangaroo biefstuk. Nagerecht: Kaasplank met appelstroo p / crème brûlée. Met de AH actie hebben we al best een aantal restaurant s in Haarlem bezocht, maar Scampi steekt er echt bovenuit.
Scampi in Haarlem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
30% op de Rekening. Over het restaurant Scampi. Smaakvol uit eten in hartje Haarlem. Het restaurant in de leukste winkelstraat van Haarlem om lekker uit eten te gaanwaar, de begrippen puur en passie en persoonlijk centraal staan. Wij gebruiken dagverse producten uit de streek en het seizoen, wij werken vooramelijk met biologische producten in onze gerechten.

Contacteer ons