Meer resultaten voor luca restaurant haarlem

   
luca restaurant haarlem
 
Ristorante Luca Startpagina Haarlem Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Miss Italia Olanda. Plaatsen Haarlem Restaurant Pizza Place Ristorante Luca. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. 25 februari 2018. Een heel gezellig authentiek Italiaans restaurant.
Restaurant Luca in Haarlem Restaurants.nl.
heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Houtplein 1, Haarlem. Kleine Houtstraat 105, Haarlem. Bosweg 19, Hoofddorp. Brederodelaan 80, Bloemendaal. Grote Markt 8, Haarlem. Kleine Houtstraat 62, Haarlem.
Luca in Haarlem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant Luca in Haarlem naast de historische Amsterdamse Poort is degelijk: echt Italiaans eten zonder veel poespas met nadruk op de kwaliteit van het eten. Gezellige sfeer met kletsende mensen zonder harde muziek. Relaxed gedineerd en bediend door prima pereoneel dat attent is maar niet overdrven aanwezig.
Ristorante Luca in Haarlem Eet.nu.
Op 28 september 2014 neemt mijn moeder mij mee naar Ristorante Luca in Haarlem. Voorheen kwamen wij hier vrij vaak, maar de laatste paar keer ging er telkens iets verkeerd waardoor wij al een tijd niet meer waren geweest. Wij bestellen iets te drinken, en krijgen de menukaart. Even later bestellen wij een broodje stokbrood vooraf, daarna twee voorgerechten en twee pizzas als hoofdgerecht pizza quattro formaggi, waarop de dame zegt pizza kaas en een pizza di parma. Na een tijdje zien wij dat er mensen in het restaurant, die later bestelden dan wij, een mandje brood krijgen.
Luca Ristorante Pizzeria, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
24 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Een klein restaurant in Haarlem waar je heerlijk kunt eten tegen een mooie prijs! Ik had dectafel via iens.nl gereserveerd een paar uur voor aankomst en dat is prima gegaan. Het was druk en daardoor wat rumoerig, maar dat was niet erg vond ik. 29 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Perfecte locatie voor een goede pizza. Luca zit in het weekend meestal wel vol, dus reserveren is een must.
dinnersite banner.
Restaurant Luca in Haarlem.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Luca in Haarlem. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Luca. Spaarnwouderstraat 99zw, 2011 AC Haarlem. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Luca.
ristorante luca.
Italiaans genieten bij luca. Ristorante Luca is, met zijn unieke positie vlak naast de Amsterdamse Poort, een gerenommeerd Italiaans restaurant in Haarlem. Het team werkt met veel passie om het gasten te laten voelen of ze een avond uit zijn in Italie.

Contacteer ons