Zoeken naar biologisch restaurant haarlem

   
biologisch restaurant haarlem
 
Restaurants in Haarlem die biologisch serveren Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Haarlem die biologisch serveren. Alle Restaurants in Haarlem die biologisch serveren. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
biologisch restaurant Haarlem City Blog.
Haarlem is al meerdere jaren winkelstad van het jaar, rijk aan cultuur, het gezellige centrum barst van bars en restaurants en het strand is om de hoek. Wij tippen over de beste plekken om te overnachten. Wij stellen graag lijstjes voor jullie samen.
Jetties Natuurlijk eten!
Welkom bij Jetties! Het lekkerste restaurant van Haarlem! Klik hier voor onze menukaart. Ons idee is simpel, goed eten dat lekker smaakt! Dus vind je bij ons gerechten die wij elke dag vers maken met respect voor mens en dier. Zo gebruiken wij alleen biologisch vlees, zoveel mogelijk Nederlandse producten en letten wij op zout en suiker hoeveelheden.
Blender.
Geserveerd in een relaxte ambiance met uitzicht op de gracht, streven wij naar een fijne break in je dag. Of je nu s ochtends de perfecte kop koffie komt afhalen, een biologisch taartje komt proeven, of met vrienden wilt genieten van wijn food. Blender biedt als eerste in Haarlem haar eigen specialisatie in superfoods.
Biologisch Restaurant Haarlem Restaurant Subliem.
Karakteristiek, kleinschalig en gastvrij dat is Subliem, het biologisch-mediterrane restaurant aan de knusse Kleine Houtstraat in Haarlem. Makkelijk bereikbaar met zowel het ov als de auto. En de fiets en benenwagen natuurlijk. Het restaurant is zijn ambitieuze naam meer dan waardig. Vers en biologisch.
haarlem De Groene Meisjes.
Het heet Aangenaam Thuis en je raadt het al: we moesten zelf, thuis, aan de slag dit keer. We kregen een flinke tas vol met bio boodschappen thuis bezorgd en twee lekkere recepten: lets cook! Lees verder Review: Aangenaam Thuis. groen eten, Groen leven Aangenaam Thuis, biologisch, gezond, haarlem, koken, restaurant Aangenaam, thuisbezorgd, vega, vegan.
Home Aangenaam Eten Drinken.
Agenda: 5-11 maart Vegetarische restaurantweek. In dit gezellige restaurant bereiden wij al vanaf 2006 heerlijke gerechten voor een eerlijke prijs. De sfeer is gezellig en ontspannen, de aankleding is kleurrijk en warm, en onze vriendelijke bediening legt u graag in de watten. Aangenaam is aangenaam in de ruimste zin van het woord; voor u als gast, maar ook voor mens, dier en milieu. Zo kunt u genieten van verse streekproducten, zoals biologische groenten, fruit en vlees, koken wij op groene stroom en gas en maken wij schoon met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel, het grootste deel van het interieur en servies draagt het Fair Trade keurmerk.
Aangenaam Haarlem: biologisch restaurant Haarlem Puur! uit eten.
alles is zoveel mogelijk biologisch, ook de wijnen, vis volgens goedevis.nl, koffie, thee, Tony's' chocolonely en enkele wijnen zijn fairtrade, groene stroom en gas, ecologische schoonmaakproducten, FSC-hout, 5% van de winst gaat naar goede doelenorganisaties, hiervoor mag jezelf je voorkeurstem geven voor 1 van de 3 gekozen goede doelen, genomineerd voor Puurste Restaurant van Nederland 2012. Adres Kleine Houtstraat 105 2011 DK Haarlem Telefoon 023 531 74 03 Website aangenaametenendrinken.nl.
10x Lekker vegetarisch in Haarlem Haarlem City Blog.
De inrichting van Blender is ook een feestje en dan hebben we het zonnige terras aan de Gasthuisvest nog niet eens genoemd. Bij restaurant Staal aan de Gedempte Oudegracht staat puur en eerlijk eten centraal. Daarnaast houden ze van ambachtelijk hoi, taarten! en kleinschalig zo wordt hun eigen bier gebrouwen bij De 7 Deugden in Amsterdam. Vooral geschikt voor lunch, borrel of taart, maar houd ze in de gaten, want vaak vindt hier s avonds iets bijzonder plaats, zoals een kookboekpresentatie, een lezing of diner met muziek. En vergeet niet een gratis boek te lenen uit hun minibibliotheek! Nieuwkomer Sla is niet te missen als je vanuit het station richting Haarlem centrum gaat. En wie bij sla alleen aan konijnenvoer denkt, moet hier zeker even naar binnen lopen! De mogelijkheden zijn eindeloos, en je kunt je zelf samengestelde salade of smoothie of ontbijtje meenemen naar huis of hier gezellig opeten. Bovendien heeft Sla een no waste policy, als een ingrediƫnt op is, dan is er altijd een lekker alternatief en ook zijn de groenten hier seizoensgebonden. Niet specifiek vegetarisch of biologisch, maar op het wisselende menu vind je altijd minstens twee erg verrassende, vegetarische gerechten.
Biologisch restaurants in Haarlem IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Haarlem /. Biologisch restaurants in Haarlem. Biologisch restaurants in Haarlem. 7 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.

Contacteer ons